Thursday, May 8, 2008

8.05.2008 Punase Risti Päev ja meie koosolek

Et me oleme oma regulaarseks kokkusaamispäevaks seadnud iga kuu teise neljapäeva kella 15.00, siis seekord juhtus see täpselt olema ka Punase Risti päev. Ja meie just selleks korraks leppinud kokku, et seekordse kellaaja lükkame edasi 16-le ning sellest pisiasjast sekretäri ja eelmisel korral puudujaid teavitada unustanud...

Varasemad tulijad said see-vastu rohkem uudiseid kuulata ja infot vahetada. Ning enda strateegilisi mõõte ennustada kuni Aina leidis tollipulga. Kolmnurkrätiga mõõtsime ümbermõõdu ja siis mõõtsime selle tollipulgaga. Mõõtmised tulid ikkagi kolmel korral erinevad. Kirjutasime kõige väiksemad. Kes see ikka paks tahab olla... Siis tuli õnneks Anne, kellel on alati nuga ja mõõdulint kaasas.

Mõõte läks vaja talvevormi tellimiseks. Etteantud numbritabelisse ei sobinud keegi kuhugi - kui jope jaoks oli pikkus paras, siis olid rinnad liiga suured või kui rinnad olid parajad, siis olid varrukad lühikesed või kui pükste vööümbermõõt sobis, siis jäid sääred lühikeseks. Miskipärast oli pikkusest hoolimata kõigil tellitavatel pükstel maksimum sisesääre pikkus 81 cm. Mõnele sellest jätkus, pikematel aga oli mõõt 88. Läänemaa Ain, kes teemaga tegeleb, ei uskunud ja palus saata fotod, sest nii pikkade jalgadega inimesi ei pidavat olemas olema. Lubasime siis saata. Pildid. Vajadusel koos vaatega mõlemale sisesäärele korraga. Et jääks meelde.


Arutasime ka oma eelseisvaid koolitusi ja õppusi ning jagasime minejaid. Meeldetuletuseks:

  • Rühmaõppus 3-6. juuli - veeotsing, metsaotsing, päästmine ja esmaabi
  • Esmaabilaager 23-26.mai Kirnal: lähevad Pille, Urmas ja peaaegu Sveta.
  • Esmaabi ja SAR treeninglaager 1-7. august Jõulumäel: lähevad 1. levelisse Ester ja Tarmo, 2. levelisse Sille ning simulatsiooni alles otsime vastava meditsiinilise ettevalmistuse-, kunstimeele- ja näitlejameisterlikkusega inimest.

Õnnitlesime Punast Risti ja sekretäri ja meid ning Aina südantsoojendava kõne järel tuli ka kurb sõnum - Karin kolib ära. Nuuks! Ja siis tekkis idee, et ta jääb meie rühma edasi. Palun jää, sest sa oled meile väga kallis! Nuuks.

No comments: